Author Topic: What camera are you running ML on?  (Read 112731 times)

a1ex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12353
  • Emergencies only
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #225 on: March 27, 2013, 06:14:38 PM »

ilguercio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 843
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #226 on: March 28, 2013, 01:16:49 AM »
60D now, bought it last month.
Canon EOS 6D, 60D, 50D.
Sigma 70-200 EX OS HSM, Sigma 70-200 Apo EX HSM, Samyang 14 2.8, Samyang 35 1.4, Samyang 85 1.4.
Proud supporter of Magic Lantern.

moemusic

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 7
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #227 on: May 07, 2013, 02:49:06 PM »
7D
works very well with ML Alpha 2! Thanks for your work. :)

Africashot

  • Senior
  • ****
  • Posts: 288
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #228 on: May 07, 2013, 05:59:21 PM »
5DII & 600D
ML 5D2 & T3i

MarlonSenanayake

  • Freshman
  • **
  • Posts: 58
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #229 on: May 07, 2013, 06:54:06 PM »
i have 650D a tested pre alpha2 on it, it work so brilliant

SharpDagger

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #230 on: May 15, 2013, 07:54:23 PM »
I have a 7D,
Loaded ML Alpha-2 on 05-05-2013. So far it has been working great !!!!!!
It's has a small learning curve, I'm not complaining.
Vary impressed with all that you guys have done with the added programming options.
Your ML documentation is complete, easy to follow. And a nice added feature to the on-camera info pages...... 
It is really neat to use features that don’t require an added cable/shutter release or timer.
Again THANKS !!!!!!
     
>new supporter<

JulianH

  • Member
  • ***
  • Posts: 198
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #231 on: May 26, 2013, 01:04:48 PM »
ML with raw hack on the 50D. It is unbelievable... Love you guys  :-*

I'm posing my tests here:
http://www.magiclantern.fm/forum/index.php?topic=5586.0

I just cannot believe I bought a 300 euro camera and can shoot raw movies  :o

Phhoenyxx

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 12
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #232 on: June 04, 2013, 02:33:01 PM »
I'm not currently running ML, but I recently got a T4i/650D, so that's the camera I will be running it on eventually. It's my first DSLR. It was a wedding gift from my wife. Men don't get an engagement ring, so she figured it was only fair to get me a focus ring instead!  :D
"Amp up and amplify! Defy! I'm a brother with a furious mind!"

qsara

  • Guest
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #233 on: June 19, 2013, 08:06:35 PM »
EOS M works like a charm after 550D but I really don't like the image quality in dark. here is a try on a bright day light and another in shadows.




Proto

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 10
  • It's ARRI not ARRI
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #234 on: July 15, 2013, 04:18:45 AM »
installed ML on my 5D II today... loving it so far. Did a RAW test which I'm pretty happy with. Still playing with all of the possible settings and everything.


drapeama

  • Freshman
  • **
  • Posts: 53
  • Director Of Photography
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #235 on: August 30, 2013, 02:01:14 AM »
Except for my Canon HV40 camcorder, I'm running on a Magic Lantern'd T2i here. I like what I can get out of it for the price.
Thanks for the efforts put into this hack.

I DO IT BECAUSE I CAN. I CAN BECAUSE I WANT TO. I WANT TO BECAUSE YOU SAID I COULDN'T.

STEPPHAN

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #236 on: August 30, 2013, 04:23:54 AM »
using ML on my 7D a few months now with awesome HDR  results, thanks ML TEAM   :) May invest in a 5D classic pretty soon and of course try ML for it also :)

snpiperpilot

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #237 on: September 03, 2013, 06:54:48 PM »
I have ML on my 60D and it will be on the 70D when it arrives for that platform.  ( and the darn Camera finally arrives at my house!)  ;-)

falkor

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 23
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #238 on: September 05, 2013, 07:45:58 PM »
I has the 50d and a 60d
 recently (this morning) installed on the 60d with success !

but video from a Transcend 64gb card has issues, while all the SanDisk ones are ok (16gb)...
both are class 10, so i just think transcend cards must not be as good.

also, the Sandisk ones are ultra type...if that helps anyone.


now, just getting some seat time with all of it.

globalphotobank

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 39
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #239 on: October 08, 2013, 08:20:26 PM »
Had 60D with ML it was stolen. Now using 70D and DAMN! it's good. Had the 7D before ML had figured it out but had sold it. Kicking myself in the ass now. Than again 70D is f#!@ great.

600duser

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 25
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #240 on: October 13, 2013, 01:46:15 AM »
600d owner

I chose this particular camera over others due to the strength of the software support...Canon EOS utilility and Magic Lantern

I heard about magic lantern through the film making forums and later on youtube where there are several great tutorials.

I have a very very low opinion of DSLR cameras, they are clunky dinosaurs and consumers deserve much better from the big brand names. Someone at Canon has got half a brain and the hardware & software features of the 600d just about scrape a minimum pass. Thanks to all the Magic Lantern developers, version 2.3 while mildly buggy has helped plug some of the gaps that Canon & others should have plugged 10 years ago !

I also have a very low opinion of open source projects in general, too many cooks spoil the broth and lack of enduser focus, software like magic lantern helps restore my faith in humanity....and my end user sanity !


Well done ML dev team and the end users providing essential feedback and testing.




Open Source software i use with some confidence = Magic Lantern, Audacity (Audio) , Desire (astronomy), FreeBasic ( prog lang )




SleeperNinja

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 28
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #241 on: October 13, 2013, 04:47:33 AM »
Just traded in a 550D for a 50D.

maxwellmcauley778

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #242 on: October 18, 2013, 06:01:07 AM »
60D :-)

TH1972

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #243 on: October 18, 2013, 03:03:44 PM »
60D. Did not buy a 70D because ML does not exist to that model.

donjames150

  • Freshman
  • **
  • Posts: 94
  • 760D / T6S
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #244 on: November 14, 2013, 09:28:02 PM »
I bought a 650D last year to learn real estate videography. I was "retired" from my company in 2011 after 23 years, and one of my jobs was filming, so I thought I'd start my own business. Then I was almost killed in a head on crash (their fault) in January of last year, now I'm a bionic man with two long titanium rods in my neck and 13 screws. As soon as it's strong enough (been 17 months now) I will start filming houses, hopingly high-end ones for realtors/owners.  Loved the 650D but realized I also really love photography which is why I bought the 7D. I put ML on the 650D back in March I believe and have had the 7D for about a month (with ML on it, of course).

http://www.kozenrufu.com/Jameskan/IMG_7161a.JPG
EOS 760D + 55-250mm + Tokina 11-16mm

gary2013

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 660
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #245 on: November 15, 2013, 02:21:36 AM »
the M


reddeercity

  • Contributor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2131
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #246 on: November 15, 2013, 02:55:53 AM »
5D Mark ii , had it since 08/2010  ;D

nigel

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 49
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #247 on: November 15, 2013, 07:57:37 AM »
5D mk 3. Installed ML the first day I got it.

jose_ugs

  • Member
  • ***
  • Posts: 243
  • 5DM3
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #248 on: November 15, 2013, 09:32:33 AM »
5D mk 3. Installed ML the first day I got it.

Now that's ML love :) I did the same thing!

beemanpl

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #249 on: November 15, 2013, 02:08:26 PM »
600d on board...
Greets from Poland:-)
600D, 18-55 kit