Author Topic: Bit Depth not showing up  (Read 1612 times)

intheworks

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 7
Bit Depth not showing up
« on: July 12, 2017, 05:28:57 PM »
I have a 60d, just put the newest ML on it and there is no Bit Depth control.  Iv been using ML for years and its all installed correctly. Thanks

Walter Schulz

  • Contributor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6738
Re: Bit Depth not showing up
« Reply #1 on: July 12, 2017, 05:47:05 PM »
Top of page -> Downloads -> Downloads (drop-down menu) -> Experiments
Photogs and videographers: Assist in proof reading upcoming in-camera help!. Your input is wanted and needed!

intheworks

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 7
Re: Bit Depth not showing up
« Reply #2 on: July 13, 2017, 01:58:03 PM »
awesome..thanks!!!

Zeusjuice

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 5
Re: Bit Depth not showing up
« Reply #3 on: August 21, 2017, 09:46:40 PM »
Are the experiment downloads stand alone ML or are they to be used alongside a nightly build?  I'm unsure what I'm supposed to do.  Do I remove the latest nightly build then put the experiment on my sd card?  Or do i copy the experiment files alongside the nightly build files and put both on the sd card?  Please Help. 

ewinemiller

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 35
Re: Bit Depth not showing up
« Reply #4 on: August 22, 2017, 12:07:07 PM »
Are the experiment downloads stand alone ML or are they to be used alongside a nightly build?  I'm unsure what I'm supposed to do.  Do I remove the latest nightly build then put the experiment on my sd card?  Or do i copy the experiment files alongside the nightly build files and put both on the sd card?  Please Help. 

Stand alone, use them instead of nightly.