Author Topic: Canon 600D / T3i  (Read 253468 times)

irvcobb

  • Freshman
  • **
  • Posts: 50
Re: Canon 600D / T3i
« Reply #425 on: February 15, 2019, 11:28:38 PM »
Hi Irv,

Thank you for the reply and good thought. However, I actually have a grip with battery holder. So yeah, no effect. Plus, that part of the camera isn't running hot.

I've also found that the screen position impacts camera heat. It'll run cooler if you swivel it out away from the camera body.

scrax

  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1518
  • Code monkey
Re: Canon 600D / T3i
« Reply #426 on: April 04, 2019, 02:58:00 PM »
With recents updates on bleading edge versions flexinfo works ok without problems.
I've fixed some positions and cleaned up some parts.

If there is someone interested in testing it:
DOWNLOAD (don't load rebelgui module included, it's here for mistake and not working)
(based on unified branch)
SOURCE CODE
PULL REQUEST


EDIT: added screenshot of trapfocus written with another font
I'm using ML2.3 for photography with:
EOS 600DML | EOS 400Dplus - EF 100mm f/2.8 USM Macro  - EF-S 17-85mm f4-5.6 IS USM - EF 70-200mm f/4 L USM - 580EXII - OsX Lion, Photoshop & Lightroom -no video experience-

scrax

  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1518
  • Code monkey
Re: Canon 600D / T3i
« Reply #427 on: April 16, 2019, 01:24:46 PM »
Please, to anyone who download and test the test build, post your feedback here or in the pull request.
Give feedback also if it works ok,please. Just a simple "confirmed working ok on my 600D" is enought and really appreciated.
;)
I'm using ML2.3 for photography with:
EOS 600DML | EOS 400Dplus - EF 100mm f/2.8 USM Macro  - EF-S 17-85mm f4-5.6 IS USM - EF 70-200mm f/4 L USM - 580EXII - OsX Lion, Photoshop & Lightroom -no video experience-