Author Topic: Problems with Magic Lantern on Canon 600D  (Read 2169 times)

nds

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Problems with Magic Lantern on Canon 600D
« on: January 18, 2015, 03:07:25 PM »
Hi all,

I installed Magic Lantern v2.3 on my Canon 600D about a month ago. Most of the features seem to work well, but I've been having problems with a few. I was wondering if anyone would be able to help me. Global Draw is on, for all modes if you're wondering and I'm on the Magic Lantern Live View display mode, not the default Canon Live View mode.

1. Whenever I turn on either Zebra, Focus Peak, False Colour, Waveform or Vectorscope and go into Live View, none of these features seem to work or are displayed. It's rather irritating. I've searched around but no topics seem to address this issue directly.

2. I have Magic Zoom turned on all the time with green bars to tell me if my lens is properly focused or not. However, I get the message that "Magic Zoom does not work well in current video mode". I seem to get quite a lot of flickering in the Magic Zoom box on live view in both video and photo modes and I don't know what to do.

If anyone could help me, I would appreciate it very much!

Thanks.

dmilligan

  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3218
  • 60Da / 1100D / EOSM
Re: Problems with Magic Lantern on Canon 600D
« Reply #1 on: January 18, 2015, 04:20:35 PM »
Consider updating to a version of ML that is not so ancient.

http://www.magiclantern.fm/forum/index.php?topic=14280.0