Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - For N.S.

Pages: [1]
1
Camera-specific discussion / Re: Canon 6D
« on: October 17, 2020, 05:41:37 PM »
Ok,i I did what you said and fixed my problem greatly.First,I turned off ‘fps override’ but  there were some corrupt frames in some resolution options,second,i changed option from real time to frame in ‘ML Preview’ option in raw video submenu,then,all Resolution options could be used with much less corrupt frames.Thanks for teaching!!

2
Camera-specific discussion / Re: Canon 6D
« on: October 13, 2020, 08:31:21 AM »
Card in use and benchmark numbers (PC and cam)? Tried different ones?
Build used?
Settings used?
Which is the lowest resolution/bit depth/frame rate without corrupted frames?
Can you upload/share an example mlv file or frame, just a short clip with corrupted frames ?
That way we can see what's going on and how your corrupted frames look like.

Could have multiple causes, to name a few.
-The software you are using to view/edit the mlv's (is it up to date to handle lossless compression?)
-The focus box (white rectangle on your camera screen during liveview in 1x zoom mode) is not in the center. This causes corrupted frames where a large portion of the frame is stuck/frozen and not updated.


Please forgive me,i don't know how upload pictures so i upload to google drive.

I use the lastest mlvapp and reset the focus box ,but problems still can not be fixed.Here are some pictures,i hope they can give you some information available for reference.
https://drive.google.com/drive/folders/1zgGmLc3r9LtzTNBZAgAo8DvLMuH5kGEt?usp=sharing

01:this is the result of quick R/W benchmark (1 min) of card benchmarks.
02:this is the result of buffer R/W benchmark (5 min) of card benchmarks.
03:this is the result of memory benchmark(1 min) of memory benchmark.
04:I can get perfect files if the resolution is 1840*1036,but when i go to high resolution,i almost get these frames even no fault remind on the display when i am recording.In other words,it looks good on the display when i am recording some high resolution but the playback is bad.
05:This also happened when I recorded high resolution but it was different from 04.

The strange thing is that I used this version without any major problems. The latest version has the problem. Now I have downgraded the version, but the problem has been following me.Is there a problem with the machine? That's really uncomfortable. Hope to help me, thanks

3
Camera-specific discussion / Re: Canon 6D
« on: October 07, 2020, 06:04:50 PM »
Sorry to say,i almost got corruption frames in high resolution,not just got these at the beginning but all the time.I try to setup different version ML,and the problem doesn't disappear

4
Camera-specific discussion / Re: Canon 6D
« on: September 26, 2020, 05:02:45 AM »
hey ,i sometimes get corrupted frames on 6D when i shot by 2480x1396 dual iso,or other high resolution,what is going wrong? when i get corruption frames,it said "data corruption at slot "number", frame "number" "

5
Camera-specific discussion / Re: Canon 6D
« on: April 25, 2020, 01:41:25 PM »
I adjusted the resolution to the maximum, 14bitless, 2: 1, and then clicked crop in x5 mode to select 1640 * 2144. When I returned to liveview, the screen was all red stripes, but the video was available. Please tell me what went wrong, thank you.

Pages: [1]