Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Sta911

Pages: [1]
1
Raw Video Postprocessing / Re: MLVProducer: [v3200]
« on: April 02, 2018, 12:05:31 PM »
Hello.
I have a problem with presets made on one computer when opening on another. Tried on different versions for the last 2 months. The pattern found only in the path to the AdobeRGB.cslut file (C:\Users\Administrator\Desktop\COLOR\data\cs\AdobeRGB.cslut). Versions on both computers are the same, but different operating systems (windows 10 and 7). What kind of information do I need to provide so that you can fix this bug?



2
Archived porting threads / Re: Canon 6D / Firmware 1.1.3
« on: June 19, 2015, 02:45:45 AM »
i have few old lenses 24-70, 16-35, 70-200. I tried them all

3
Archived porting threads / Re: Canon 6D / Firmware 1.1.3
« on: June 19, 2015, 02:20:25 AM »
i turn on "expo override" and try few times. but when i look the parameters of this shoot i still see aperture = 2.8. i turn on and of "expo sim". And ETTR also. And when i turn ETTR the iso was huge

4
Archived porting threads / Re: Canon 6D / Firmware 1.1.3
« on: June 18, 2015, 04:48:05 PM »
Hello!
I download today and install last version ML on my camera. I turn on module: ettr, silent, raw recording. Restart. Then i turn on ettr and silent. Then i change aperture to 5,6. Then i turn on intervalometer. After few second my camera make a 5 shots, but when i look the parameters of this shoot i see aperture = 2.8. I try many times, format card, change any parameters, but my camera all time in intervalometer set aperture = 2.8.
Can anybody help me and told what i do wrong?

Pages: [1]