Author Topic: Problems with activation emails?  (Read 4493 times)

jpaana

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 28
Problems with activation emails?
« on: December 09, 2013, 07:01:03 PM »
Hi, there have been a number of people coming to the ML IRC channel lately having problems not getting their forum activation emails. Any pointers/help we could give them?

ItsMeLenny

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 928
  • 550D
Re: Problems with activation emails?
« Reply #1 on: December 10, 2013, 12:44:55 AM »
I've brought up this before, and nanomad said to send him the users, which I've done for a few people but it hasn't helped, I think he may be away at the moment.

Audionut

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3657
  • Blunt and to the point
Re: Problems with activation emails?
« Reply #2 on: December 10, 2013, 06:23:05 AM »
I don't have time to hang out in IRC, but feel free to pm me or email audionut11@gmail.com and I'll sort out what I can.

nanomad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2918
  • All your websites are belong to us
Re: Problems with activation emails?
« Reply #3 on: December 18, 2013, 10:59:52 PM »
The registration function is slowly going back to normality. We had connectivity issues to the mail server due to a change to the routing configuration.

Registration / confirmation emails are being sent to all that tried to register in the past and didn't activate the account yet.


Thanks for reporting it and sorry if it took so long.
EOS 1100D | EOS 650 (No, I didn't forget the D) | Ye Olde Canon EF Lenses ('87): 50 f/1.8 - 28 f/2.8 - 70-210 f/4 | EF-S 18-55 f/3.5-5.6 | Metz 36 AF-5