Author Topic: What camera are you running ML on?  (Read 115325 times)

Outback

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 2
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #125 on: November 06, 2012, 03:28:22 PM »
I am so excited that the work on the 7D has started. After all the talk that it would never happen shows how dedicated and creative the developers are.
I check almost every day if there is a new version available. I have high hopes for it to get up to speed where the other cameras are. Thanks and know that your efforts are so much appriciated.

chris24g

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #126 on: November 06, 2012, 04:16:14 PM »
7D

And thanks for  bringing new life into this aging workhorse. 

massigann

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #127 on: November 06, 2012, 06:28:47 PM »
60d and 1dx :-P wich i gess will never have ml :-(

Ace Wright

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 2
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #128 on: November 06, 2012, 06:38:42 PM »
5D Mark 3
7D
550

Koeppchen

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 4
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #129 on: November 06, 2012, 07:05:21 PM »
Using two 550d, got them about a moth ago. Before this i had two 400d. 550d are not expansive and i love to have the same Camera twice.
Canon 400D with 400Plus, 2*Canon 550D with MagicLantern
Canon EF-S: 10-22, 18-55, 55-250, 17-55/2,8IS, Canon EF: 50/1,4 85/1,8, 70-200/2,8IS(II), 300/4,0IS
2*Kenko 1,4 TC, Samyang 8mm Fisheye, Sigma 30/1,4, Cosina 70-210/2,8-4, Canon 430EX, DxO Optics Pro,Gimp,DarkTable

vicentebd

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
  • Canon 500D
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #130 on: November 06, 2012, 07:17:38 PM »
I'm running ML on a 550D, and have plan buy a full-frame

jimharrison.film

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 17
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #131 on: November 06, 2012, 08:06:04 PM »
I have 2 60D's and absolutely loving ML.

WagnerWerneck

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 2
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #132 on: November 06, 2012, 09:05:22 PM »
I use a 5D Mark III

rainfall

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #133 on: November 06, 2012, 10:05:14 PM »
Canon EOS 7D
(+ Mosaic Engineering Anti-Moire/Aliasing filter)
Canon 17mm-55mm f2.8
Sigma 30mm f1.4
Sigma 50mm f1.4

APS-C sensor is still perhaps the optimum sensor size for motion picture work when it comes to depth of field and maintaining focus when there is a lot of subject movement.

And I had given up long ago on ML ever unlocking the secrets of 7D... thanks!

CaptainHook

  • Freshman
  • **
  • Posts: 52
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #134 on: November 06, 2012, 10:28:28 PM »
2x 5Dmk3 and 1x 5Dmk2

deadmind

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #135 on: November 06, 2012, 11:02:47 PM »
My trusty 500D here :-)

This is like CHDK back in my Powershot days. :D

roxtaz

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 4
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #136 on: November 06, 2012, 11:48:06 PM »
Waiting for 650D ML ...
650D / 18-55mm kit lens

elmatambre

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 17
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #137 on: November 07, 2012, 01:30:55 AM »
i have a 650 canon
Canon 650D Tamron 17-270mm 3.5/6.3 sigma 30 1.4

Nik

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #138 on: November 07, 2012, 01:33:42 AM »
550d and a 7d...I plan on getting my paws on a 5d mark 2. I am ecstatic that ML now works on my 7d. Keep up the superb work!  ;D
Crom laughs at your four winds.

Flownez

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 5
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #139 on: November 07, 2012, 05:30:17 AM »
Running ML on a 7D. It's freakin' awesome.  Can't wait for the alpha 2! 


rfkiii

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 7
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #140 on: November 07, 2012, 10:21:10 AM »
None. I removed the software.

Micah

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 5
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #141 on: November 07, 2012, 11:08:28 AM »
650D please.  :)

Min Kwan Jeong

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #142 on: November 07, 2012, 12:15:41 PM »
I have a 7D and hope to get 5D Mark3  :) :)

bogdan

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #143 on: November 07, 2012, 03:06:50 PM »
5d mark III
alpha ml

mammenj

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 5
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #144 on: November 07, 2012, 03:27:08 PM »
600d

gbsr

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 2
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #145 on: November 08, 2012, 02:15:09 AM »
canon eos 1000D :/

jplxpto

  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 506
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #146 on: November 08, 2012, 02:18:55 AM »
canon eos 1000D :/

"While there is life there is hope... "  :)

gbsr

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 2
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #147 on: November 08, 2012, 02:38:13 AM »
"While there is life there is hope... "  :)

heh. i've seen some progress on it and i wish i could help but i really don't understand this stuff good enough to start mucking about with it. i also just noticed that this was kind of the wrong topic but i blame the website or something *cough* :)

TurnPikE

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #148 on: November 08, 2012, 01:45:49 PM »
500D

nudibranch

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 5
Re: What camera are you running ML on?
« Reply #149 on: November 08, 2012, 02:16:22 PM »
I run ML on 5D Mark 2 for 3 weeks now
I just install ML on 5D Mark 3 today
I already download the Alpha for the 7D, but still on my desktop, waiting to know more about ML with the 2 other camera