Author Topic: 5d Mark III Help Glitches and crazy pixels  (Read 1008 times)

budafilms

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 711
  • 5D Mark a1ex
5d Mark III Help Glitches and crazy pixels
« on: September 17, 2017, 08:13:15 AM »
Hi,
I was testing Build 16/09 1.1.3 4k RAW and I got lot of bad frames, magenta frames, etc. I supposed was resolution or bits and I know is experimental.

So, I rec h264 without raw and crop activated and I get glitches again.

- I put out SD card with ML, and let only CF card.
- test with other lens.
- put out batery.
- rec a couple of standard videos in h264 - without ML card inside- 1/50 and I got again some weird pixels that you can see when you watch something weird and make pause and rewind a couple of frames.

Can you check if I have to send the camera to service , or maybe I should upgrade firmware, make other kind of test, or I don´t know. I´m worry about the life of the sensor. Maybe I am wrong.

It´s my first problem with 5d. Never other or service, or bad pixels or bricks.

Footage with out ML card: https://www.dropbox.com/s/4ghfobc53hrfl01/OT3A4005.MOV?dl=0

Thank you.

beauchampy

  • Senior
  • ****
  • Posts: 302
Re: 5d Mark III Help Glitches and crazy pixels
« Reply #1 on: September 17, 2017, 01:56:50 PM »
Have you tried another CF card?

budafilms

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 711
  • 5D Mark a1ex
Re: 5d Mark III Help Glitches and crazy pixels
« Reply #2 on: September 17, 2017, 08:54:22 PM »
Yes, I tried. SD card, too.

Danne

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4268
Re: 5d Mark III Help Glitches and crazy pixels
« Reply #3 on: September 17, 2017, 08:56:51 PM »
Other ML builds?

budafilms

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 711
  • 5D Mark a1ex
Re: 5d Mark III Help Glitches and crazy pixels
« Reply #4 on: September 17, 2017, 09:53:41 PM »
I will try other builds, but my last test was without ML builds cards.

I perfer ask you guys, before proceed with update/re-install the original camera firmware. And if everything goes fine, go to ML builds.