Author Topic: Tripped out glitchy pink RAW footage. Any way to fix?  (Read 1348 times)

denmarkdavis

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Tripped out glitchy pink RAW footage. Any way to fix?
« on: August 12, 2017, 10:22:04 AM »
Sporadically, when shooting RAW, I get these tripped out artefacts. It's usually the first shot from when the camera boots (once the issue stops it doesn't come back until I turn the camera off/on again).







Any idea how to troubleshoot this or what the issue is? I've searched around and can't find an answer. I'm recording raw @ 60fps, so perhaps it's just because I'm maxing the camera out ... Testing 25fps 1080 today.

Thanks!

cmccullum

  • Member
  • ***
  • Posts: 129
Re: Tripped out glitchy pink RAW footage. Any way to fix?
« Reply #1 on: August 14, 2017, 06:49:04 AM »
Anyone who could help is probably going to need more info. What camera? What settings? What ML build? What post tools?

reddeercity

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1642
Re: Tripped out glitchy pink RAW footage. Any way to fix?
« Reply #2 on: August 14, 2017, 07:59:07 AM »
+1,
@all new magic lantern users --No one will respond or commit on any problems unless you provide important Camera info & workflow as @cmccullum posted
The best way would be to post the content of the Setting file on the CF/SD Card in the ML folder . Or better yet use the search box -- more then likely
your problem has been ask & answered many times and if nothing comes up try Google (you would be surprised how many answers I found that why)