Author Topic: 7D Feature Possible  (Read 1930 times)

Lensmeister

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 6
7D Feature Possible
« on: February 26, 2014, 04:05:10 PM »
Hi,

ML is super but I was wondering if it is possible that the 7D usiong ML could have an ISO 50 ?

Is this even possible ?

Audionut

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3657
  • Blunt and to the point
Re: 7D Feature Possible
« Reply #1 on: February 26, 2014, 04:14:30 PM »

1%

  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5936
  • 600D/6D/50D/EOSM/7D
Re: 7D Feature Possible
« Reply #2 on: February 26, 2014, 06:53:06 PM »
doubt it... the digital ISO is on the other proc and writing there from slave causes flickering for things like image effects or digital ISO.

aace

  • Freshman
  • **
  • Posts: 59
  • Magic Lantern 60D / 7D
Re: 7D Feature Possible
« Reply #3 on: February 26, 2014, 08:57:44 PM »
About two years ago there was an option to adjust the ISO lower than 100. I don't remember the different values but one was Canon ISO and the other was DIGIC.... maybe... but that doesn't make sense because Digic is Canon... either way, I don't remember the options but it was possible. I messaged a1ex in the past because I was using it wrong and he told me it was for specific situations. I ended up have a green image. It was bad, and is probably why it was removed.