Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - wave

Pages: [1] 2
1
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: June 08, 2013, 10:31:26 PM »
Hi Nanomad :D
So no RAW video on our 1100d model?

2
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 16, 2012, 10:47:10 PM »
Wait... does set+wheel work in rc3 for you? :o
No,only timelaps play is working

3
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 16, 2012, 07:57:04 PM »
I am the exception  :D

4
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 16, 2012, 07:33:39 PM »
Here is the link of the RC3 "most stable" version of ML
http://nanomad.magiclantern.fm/1100D/magiclantern-v2.3.1100D.RC3.zip

5
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 15, 2012, 03:32:30 PM »
The same thing with exposure fusion  :(
I can live without that but for testing purposes only i am here to test  ;)

6
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 07:27:03 PM »
for NANOMAD only  ;)
live view:




set+main dial:




7
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 04:17:37 PM »
Ok  I buy it from France with 1.05 ver preinstaled so no need to upgrade before 7,8 months
model no is DS126291

8
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 03:24:36 PM »
Now with this autoexec I am getting "unknown buffer 412c9044 and 416e0844" when I press the set+dial

9
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 01:52:45 PM »
Try this autoexec.bin, it should print a message if it stumbles across a wrong LV buffer (and use that)

http://nanomad.magiclantern.fm/1100D/autoexec.bin
Is this related to my problem nanomad?

10
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 11:50:40 AM »
ML recognized the action (notice the text at top-left) but it's not updating the image buffers.

Check the other SET+MainDial actions, also check zebras in play mode (seems to be on DISP key). Maybe the image buffer isn't pointing to the one being displayed.

#define YUV422_LV_BUFFER_DISPLAY_ADDR (*(uint32_t*)(0x2438))
Yes I have the small text in the left up corner showing 2,3 images
Only function that is working from this submenu is timelapse play

11
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 02:36:21 AM »

12
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 01:59:12 AM »
I am uploading it  >:(

13
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 01:31:10 AM »
sorry but is not working to me or is too late for me to not understand :D
I am shooting in M mode if that anything mean
Is there any other function to be enabled before this?

14
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 14, 2012, 12:05:21 AM »
It should show the final combined image?
I have 3 different exposured images but i cant see that "final" when I press set+dial

15
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 13, 2012, 11:57:08 PM »
Hey nanomad does the Exposure Fusion previewing with Set+main dial work in this release of ml,or I dont know how to figure this?
In image review settings I have set Set+main dial:Exposure Fusion

16
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 12, 2012, 06:38:58 PM »
Now is OK :)

17
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 12, 2012, 06:20:03 PM »
This from Oct 11

18
Camera-specific discussion / Re: Canon 1100D / T3
« on: October 12, 2012, 05:57:42 PM »
I have serious issue with this nightly build,when I take a picture camera is totaly off,only solution is pulling battery out
Everything is on default,i have clean camera settings before install of ML etc

19
huh thats odd, I formatted my card, copied over all the ml files again from rc3, and made sure the files/folder were not read only, but I still get the glitch.

Heres a video of it.

http://www.youtube.com/watch?v=34Ike5gQDJ0
Did you clear the settings in camera before install ML?

20
Nanomad for now is much better all about display problems

21
So Nanomad we can soon expect from you 60fps on 1100d right? :P

22
I cant find on wiki what is iris pull ;-)
Is that something related to continuos focus?
Or is this stupid question :-)

23
I would like to add more room for user picture styles,maybe on the place where are image effects in ML?
And one bug maybe is that hdr bracketing in autodetect mode is not working properly  ;)

24
I took this yesterday with ML and exp override on
Look how much I need 60fps :P

25
Damn >:( that mean that is not hackable to go to 60 fps  ;) is good for slow motion  :)

Pages: [1] 2