Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - m1k3y

Pages: [1]
1
General Help Q&A / Re: Intervalometer with bulb on EOS M
« on: January 08, 2019, 10:41:35 AM »
Ok, I wasn't aware that I have to add the exposure duration ;)
Thanks!

2
General Help Q&A / Re: Intervalometer with bulb on EOS M
« on: January 08, 2019, 09:35:42 AM »
Success!!!!
It worked now.

Just one open issue: I set the bulb timer on 35s, the intervalo on every 10 sec, 2 shots, start after 3s and after the first image there where a message on the screen that said "interval time too short (26 sec)" but the 2nd exposure was made perfectly.
Did I miss anything?

3
General Help Q&A / Re: Intervalometer with bulb on EOS M
« on: January 07, 2019, 08:55:23 PM »
will do!
try it soon.
Thanks in advance fro your help

4
General Help Q&A / Re: Intervalometer with bulb on EOS M
« on: January 06, 2019, 04:02:30 PM »
What version is not supported? ML or EOS FW?
And is there a new version that solves the problem?

5
General Help Q&A / Re: Intervalometer with bulb on EOS M
« on: January 05, 2019, 10:39:52 AM »

6
General Help Q&A / Intervalometer with bulb on EOS M
« on: December 28, 2018, 09:54:41 PM »
Hi all!

I need some advice please!
I use Intervalometer in combination with bulb-mode on my canon but only the 1st picture of the series has the set bulb time (e.g. 2m30s) and the rest of the series has 30 sec (max. setting of the camera).
It seems like it switches back from bulb to 30 sec. after the first exposure.
Any help is appreciated.
Thank you!

Pages: [1]