Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - sbaklund

Pages: [1]
1
Camera-specific Development / Re: Canon 5D Mark II / 5D2
« on: April 10, 2018, 09:48:20 PM »
I do not see the boot flag. The camera boots and operates as if there is no ML installed.

Here is a video of me booting camera and such:

https://www.dropbox.com/s/pvwprn0986f10oe/Video%204-10-18%2C%2012%2038%2012%20PM.mov?dl=0

Here are the ML files on my card, I assume they are installed properly? Just a simple copy onto the card?





2
Camera-specific Development / Re: Canon 5D Mark II / 5D2
« on: April 10, 2018, 05:19:57 AM »
Just picked up a 5d mk ii and am having issues installing ML.. I'm running latest 2.1.2 with a 1067x sandisk extreme Pro cf.  I've formatted and re-installed ML multiple times but when I go to live view > trash bin the ML menu doesn't show up, nothing has changed. Not sure if its me or the camera / software.

any troubleshooting tips would be much appreciated.

3
General Help Q&A / 5D mk ii ML installation issues
« on: April 09, 2018, 11:59:16 PM »
I have attempted to install the latest nightly build on my 5d mk ii (running latest 2.1.2) but nothing happens. I have reformatted my card (sandisk extreme pro 1067x) several times and re installed files onto the card, but after booting camera, entering live mode and clicking trash bin nothing happens.

any tips? am i missing something?



Pages: [1]