Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bump

Pages: [1]
1
Camera-specific discussion / Re: Canon 70D (Alpha6 31st May)
« on: July 04, 2015, 08:28:52 AM »
The new links to Alpha5 work fine, Walter.  Thanks.


Loaded Alpha5B on my camera.  So far some minor glitches.  Sorry if some of this is newb mistakes but it's been a few years since I used ML.

First one is after taking a photo the review briefly displays the image and histogram (as expected) then draws a kind of ghost image over the display.  Short video of what it looks like:


The level display freezes.  It worked for maybe a minute then stopped updating.  Randomly it will change but I haven't figured out if anything triggers it.

When shooting with ETTR All or Snap enabled I get RAW ERROR occasionally.  I'm shooting in my office in low light so I assume it's too dark for further adjustments.  But confused about RAW ERROR messages. 

Is it expected that focus-peaking doesn't work in Magic Zoom?  Because it doesn't; not in the Magic Zoom box and it also turns-off in the main image display.  Also, when the lens is set to manual focus I can't figure out how to move the focus/spot meter location; I have to switch the lens back to auto focus, change the focus point, then switch back to manual focus.

The ML menu times out rather quickly at times.  Sometimes after just a couple of seconds.  And the help file is missing, though I assume I can grab the help file from a beta and copy it to the appropriate location to make it work.

I had a random situation where my front and back dial controls were reversed.  I have my front dial set to adjust aperture and back dial to shutter speed and when shooting video they somehow got reversed.  Haven't reproduced it yet, though.

I used the Intervalometer a bit and at one point it shot 3 photos in quick succession before settling in to the desired interval. 

That's it for now.  It's supposed to rain most of the day so I won't get much chance for more testing until Sunday.

2
General Help Q&A / Re: 70D: Shutter Speed N/A
« on: July 03, 2015, 10:40:21 AM »
Walter, those links don't work for me.  They take me to FileDropper but there's no file to download, just a prompt for me to upload.

Tried in several different browsers with the same results.

Pages: [1]