Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mix3d

Pages: [1]
1
Camera-specific discussion / Re: Canon 600D / T3i
« on: October 19, 2015, 02:23:45 AM »
Thanks Datensuppe! Will try out on mine. On whatever version I currently have, I've noticed a few small inconsistencies vs original firmware, particularly around the multi-stop shooting; in stock firmware it would automatically take all the specified stops, whereas with ML, I had to manually press the shutter 3 times; making it more likely to misalign the shot.

2
General Help Q&A / Re: T3i + nightly question (bug or not? )
« on: July 09, 2014, 04:46:15 AM »
Tested on another camera, couldn't reproduce. Wiped all camera and ML settings, fixed the problem. All set, case closed

3
General Help Q&A / Re: T3i + nightly question (bug or not? )
« on: July 02, 2014, 04:18:19 AM »
With the nightlies you still get the matching behavior? Hmmmm.... My behaviour is not matching yours, however. And there's a difference between stock/2.3 and nightlies.

Can anyone with a t3i or 600d reproduce this?

I might be able to borrow my friends' over the weekend and try

4
General Help Q&A / [SOLVED] T3i + nightly question (bug or not? )
« on: July 01, 2014, 11:30:34 PM »
Been loving using ML and discovering new features, but one question I have that I've noticed between the 2.3 release and nightlies, is that for some reason I can't get the screen display state to stay on after taking a photo in the nightlies.

In stock and 2.3, if I press the display button to turn off the display, it stays off between shots, but if it's on, it stays on after the photo review.

With nightly builds, it never turns back on after the image review. This is extremely frustrating. Is it a menu item I accidentally set? I formatted a card to put the latest build on, and it still had this issue, so I wanted to confirm before submitting a bug. Thanks!

Pages: [1]