Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lister

Pages: [1]
1
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: October 11, 2013, 01:30:21 PM »
mine never shuts down and its always above 55..
anyways, so, its not possible to turn off temperature warning?
and as screenshot shows, it wasnt there few months ago..

2
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: October 10, 2013, 09:24:26 PM »
The indicator was there for 1 or 2 years (only changed the looks).

I'm asking at what temperature it should turn red.


for me, this is unnecessary distracting.
and also, my temperature is always above 50 and brightly red.

3
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: October 10, 2013, 08:34:22 PM »
What is the temperature where Canon shows the warning?

i dont understand the question, but i am just asking because this temperature display is new to me. it wasnt there when using nightly build from august i had before this one.

tnx!

4
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: October 10, 2013, 08:21:47 PM »
sorry everyone,

is there a way to turn off temperature display, its really distracting when red?
I am using 600d and latest nightly build.

tnx!

5
Since 600D Audio TEST release Topic is locked, i will be free to post one suggestion here:

Since in 600D Mic boost is much cleaner than Audio gain (It is conclusion from users on this forum also), it would be usefull to have Mic boost available in Arrow/SET shortcut menu instead of Audio gain. To clarify, it would be much better better if -Rec and Rec+ buttons in Arrow/Set shortcuts would control Mic boost, rather than Audio gain, as they do now.

Thank you!


6
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: May 31, 2013, 05:27:23 PM »

I'm running a freshly compiled 5-30 build with movie restart on without any problems.  I recorded 30+ minutes yesterday on two cameras and restart feature worked fine. 

Have you tried a fresh install, clearing all canon settings and deleting your ML config file?

Not sure about your camera waking problem ... do you have auto shutdown turned off in canon menus?


If I am the the only one with this problems, then great. for everyone else... not for me : )

But just to clarify, restart function works fine on my camera also, but once in a while (not always, and i cant see any pattern) recording stops automatically after just few seconds or minutes, and then restart function kicks in. What happens is the same thing that happens after you reach 12 minutes mark.

I reinstalled many times. But just one question, is there a way to fresh install nightly build without having to install v2.3 first? My workflow is to install v2.3 and then to copy and replace with files from nightly build.

Thnx.

7
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: May 31, 2013, 02:55:13 PM »
Hello to everyone.

I have to report two issues with all nightly builds i have tried and 600d that are not happening with version v2.3.

First, camera wakes itself from standby power save mode without touching any buttons. That happens quite regularly, few seconds to few minutes after it turns off screen and sensor.

Second problem is bigger. Recording stops automatically after few seconds or few minutes. I have restart option turned on so it restarts automatically. This happens approximately once in every 20 recordings. It was happening always after few seconds, but with the last nightly build (May 30) it started to happen after one or two minutes also. It is a big problem and it could ruin some important shots... I have Sandisk class 10 cards. It never happens with 2.3. with the same card and all the same settings. I also never touch any bitrate controls and i was testing with freshly formatted cards. I really like all audio controls with nightly builds, but for important shootings i have to go to 2.3 : (.

Just to mention, I also use Rode Videomic pro. I fiddle a lot with analog gain and mic boost (not during recording).. It might be connected, who knows.

8
General Help Q&A / Re: ML Settings for Rode VideoMic Pro + 600D/Rebel T3i ?
« on: February 21, 2013, 09:10:25 PM »
Sorry guys, i am confused. which magic lantern are you using? ML 2.3 on my 600d has no audio setiings whatsoever.

Tnx

Pages: [1]