Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bansl

Pages: [1]
1
Camera-specific discussion / Re: Canon 760D / T6s
« on: September 17, 2016, 03:58:05 AM »
Hi All,
I would like to be notified when this build is ready to go (760D).
Thanks,
Bryan A.

2
Camera-specific discussion / Re: Canon 550D / T2i
« on: April 25, 2016, 07:20:40 AM »
Thanks Walter.

Just what I needed to know.

Bryan.

3
Camera-specific discussion / Re: Canon 550D / T2i
« on: April 25, 2016, 05:40:24 AM »
Hi Walter,

Thanks for the 'Q' tip.
So, now I get a sub-menu "Advanced Bracket"

This rolls around to give options; "Bracket Type" with the following options;
  DOF(Aperture)
  Exposure(Tv,Ae)
  Exposure(Flash)

Still no mention of HDR though.

Thanks,

Bryan

4
Camera-specific discussion / Re: Canon 550D / T2i
« on: April 24, 2016, 10:34:40 PM »
When I last used Magic Lantern, a few years ago, I used the Shoot menu; "HDR Bracketing" a lot.

Now I need it again, so I loaded the latest nightly download.

However, it seems that the options in the Shoot menu have changed, and I have things like Advanced Bracketing, which has only one option - QAx2EV

Do I need a stable version of the LM Firmware which might still have "HDR Bracketing"??

Any help would be appreciated.

Thanks,

Bryan.

5
Camera-specific discussion / Re: Canon 550D / T2i
« on: April 20, 2016, 10:44:12 PM »
Thanks for that - seems like what I did, except for the "Format in the card reader" piece.

I'll give it a try when I get off work.

Thanks.

6
Camera-specific discussion / Re: Canon 550D / T2i
« on: April 20, 2016, 10:24:23 PM »
Hi,

So, I tried to get around a problem where my 550D didn’t do anything when I pressed the “Q” button.

I low level formatted the card, copied the ML Directory (build 2016Apr19) to the card, and created the fir file using the v1.0.9 firmware from Canon’s website.

I ran the Firmware Update, and got the green screen at the end.

I reset the camera (assuming that means power down/up).

Now it is just the same as it was before – it doesn’t seem to recognize that ML is there.

I tried rerunning the Firmware update, same result.

Anything I missed?

Must have been something, but I have no idea what it is.

Any Help appreciated,

Bryan.


7
General Help Q&A / Re: Need to reload ML?
« on: April 15, 2016, 04:29:43 AM »
Thanks Axel,

excuse me for being a bit of a newbie over this.

So, I can get the latest nightly build, and unzip the contents into the card's root directory.

Then I run the firmware updater, and that's it?

Or did I miss something.

See, told you I was a newbies.

Thanks,

Bryan.

8
General Help Q&A / Need to reload ML?
« on: April 14, 2016, 04:02:29 AM »
Hi,
I have a Canon T2i, and successfully loaded ML onto it a couple of years back.

Now I come to use it again, I press the "Q" button, nothing happens.

I think that the card I am using still has all of the ML files on it.

So, I want to do whatever is needed to get ML working again.

Where do I start?

Any help/advice appreciated.

Bryan

Pages: [1]