Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jbuy41

Pages: [1] 2 3 4
1
General Help Q&A / Eye-Fi card
« on: August 18, 2014, 11:57:52 PM »
Tried to use my Eye-fi card today.  My 550D would not turn on.  Works with my wifes 500, however, she does not have ML installed. 

Do I just load Canon firmware again and try?

Is there are Eye-fi type SD cards that work with ML?

Thanks

2
General Help Q&A / Re: Image review does not work
« on: June 18, 2014, 03:50:10 PM »
Thanks Alex, I found a solution.  Found ML reset, removed card and battery, and then put them back, turned on (took awhile) and bingo.  Works.

Have no idea what the cause was, but it is working.

3
General Help Q&A / Re: Image review does not work
« on: June 18, 2014, 02:05:14 PM »
Tried every menu and everything is set to view.  Even tried "Hold" setting in Canon menu and still will not display after shot.  It will manually and works fine without ML .

4
General Help Q&A / Image review does not work
« on: June 06, 2014, 02:04:56 PM »
I have a 550D with 6/5 nightly.  I can not get the image review to work.  I have to manually do it.  It works if not using ML.

What do I do ?

5
I have a very limited budget also.  I have found using some great lenses at almost giveaway prices.  They are from Sears or old  Pentax film cameras.

50mm 1.7, 22mm 2.8, 135mm are some of my favaroites.  I was able to buy 4 lens, film camera, bag and other stuff for about $40.

Of course you need an adapter, but they are $10 or less.

No auto focus, but can use the ML spot and it works great with those adapters that have a chip.

6
General Help Q&A / Re: ML Intervalometer is not taking any pictures
« on: October 17, 2013, 03:03:35 AM »
Try delay by at least 5secs.  When the Intervalometer is still in the ML menu, then hit set button.  May be a different button sense my camera is a 550D.

7
General Help Q&A / Re: T3i - Installed But Not Working?
« on: July 27, 2013, 03:35:48 PM »
Make sure to coopy and paste all of the files to your root dir ?

8
General Help Q&A / Re: Motion detect
« on: July 27, 2013, 03:22:23 PM »
Maybe motion detect works on certain lens.  Anybody else have this problem?

9
General Help Q&A / Re: Motion detect
« on: July 21, 2013, 03:26:00 PM »
Forgot to mention that I am using a 550D and 300mm Quantam zoom.

10
General Help Q&A / Motion detect
« on: July 21, 2013, 03:18:20 PM »
Using the 6/12 build.  Cannot get motion detect to work.  Tried all different settings. Get one pic of birds coming to the feeder.

Tried high and low on sensitivity.  Detect size large to small.  Frame diff, Exposure change, and Steady hands.  all don't work.

Have used it on the older version and worked fine.

Looking for suggestions.

11
General Help Q&A / Re: [SOLVED] POST DEFLICKER with XMP
« on: June 05, 2013, 03:10:02 PM »
Alex, what software do you use?

12
Took a bright light and very long needle and push something just in front of upper pin.  It snapped back and bingo.  Put the new 32gb card in and it worked.

13
General Help Q&A / New 32gb class 10 toshiba SD card not recognized
« on: May 31, 2013, 03:30:47 AM »
Got a new 32gb SD card today.   Put in the it 550D and it tells me card not insert or format the card.

Put the old 16g /ML and it works.  Put the 32 gb into my wifes 500d which has never had ML on it, and it works fine.

Do I need to uninstall ML for my 550D? 

14
Share Your Videos / Re: Norte Argentino (Northern Argentina)
« on: May 26, 2013, 07:41:45 PM »
I love this video.  Great work.

15
2nd that.....like to see that cropmark

16
General Help Q&A / Re: Canon 550d after ML installed veteran user
« on: May 17, 2013, 06:42:16 PM »
I  have a 550d, being using 5/13 nitely, and have no problems.  Have loaded a new card after adding boot flag .. no problem. 

17
General Help Q&A / Re: 7d stack focus
« on: May 05, 2013, 09:31:15 PM »
Have a 550.  Please let me know if you have any luck.  Don't know scripting but willing to try.

Always have had problems with stack focus. 

18
Hardware and Accessories / Re: card won't eject
« on: May 01, 2013, 07:31:29 PM »
WOW!  This stuff is great. 

Thank you.

19
Hardware and Accessories / Re: card won't eject
« on: May 01, 2013, 06:54:19 PM »
I'm comfortable take it apart.  Do you know of any step by step directions?

Luv my ML by the way.

20
Hardware and Accessories / card won't eject
« on: May 01, 2013, 06:00:04 PM »
My camera is a Canon 550.

Today when putting the SD card in the camera it seemed to drag on something.  Tried another card and it went in but wouldn't stay.

So got a light and looked in card compartment and didn't see anything.  So I took a long needle and pushed the back of where the card goes in and it seemed to click.  Put my card in and it stayed.  Turned camera on and it worked.  However, the card will not eject.  I have to grab it and pull out manully. 

Is this something I can fix or just leave it alone?

21
General Help Q&A / Re: SD card writing trouble
« on: April 23, 2013, 08:49:08 PM »
I have had to disable USB card reader drivers and reload to slove the problem. 

22
General Help Q&A / Re: SD card writing trouble
« on: April 22, 2013, 07:31:30 PM »
Have you checked the lock on the side of the card.  Sometimes my gets accidentally bumped to lock.

23
I would really like to know what you are doing with that amount of exposures?

24
Main Builds / Re: Nightly Builds - try the very latest stuff here
« on: March 03, 2013, 10:03:03 PM »
Using a 550D and Transcend sdhc 10 16gb card.  This is what I got for a crash report.

ASSERT: pDialog != NULL
at Dialog\Dialog.c:691, task CtrlSrv
lv:0 mode:0


Magic Lantern version : v2.3.NEXT.2013Mar02.550D109
Mercurial changeset   : fa4b9a00d0ca (unified) tip
Built on 2013-03-02 03:01:38 by nanomad@magiclantern.fm.
Free Memory  : 261K + 2093K

25
General Help Q&A / Re: new nightly
« on: February 28, 2013, 01:18:25 AM »
Now I get it.  If grey it "only works" with other functions.  Right?


Pages: [1] 2 3 4