Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - madebysander

Pages: [1]
1
Hello i have a problem with the advanced hdr on my 5dc. i shoot in M-mode and the camera will not go to bulb for the +30 sec exposures. it takes then 1/8000 till the 7 pics are taken.
did a full reinstall with firmware and magic lantern.
haven't got this problem before,
can anybody help me ?

best regards sander

2
Archived porting threads / Re: Magic Lantern for 7D alpha 2
« on: January 19, 2013, 10:42:20 AM »
well, i talked about ML settings.
i could not reproduce the problem. i always get 9 images if i set it to 9

shoot in M-mode
ML settings
bracket type  exposure
frames 9
ev 1.5
sequence  - + -- ++
iso shifting of
post scripting of

camera setting iso 200
F9
live mode on
focus with live mode
then lens on manual focus
and push the shutter button.

between shot 7 and 8 it beeps once same beep as minute counter on bulb.
and after shot nr 8 it stop.




3
Archived porting threads / Re: Magic Lantern for 7D alpha 2
« on: January 15, 2013, 02:29:35 PM »
i have sent the exif in pm

4
Archived porting threads / Re: Magic Lantern for 7D alpha 2
« on: January 15, 2013, 11:11:01 AM »
i don't know if this is a bug.
when i shoot HDR 9 frames and i use live view the camera isn't taking the 9th picture.
happend a couple of times know. with live view of no problems

best regards sander

5
Archived porting threads / Re: Magic Lantern for 7D alpha 2
« on: December 25, 2012, 10:46:02 AM »
thanks ml-team...just love the hdr and intervalometer

6
Archived porting threads / Re: First 7D alpha released!
« on: October 18, 2012, 08:06:04 PM »
wrong quote my excusses

7
Archived porting threads / Re: First 7D alpha released!
« on: October 18, 2012, 04:40:42 PM »
Since you mention shutdown, is it safe to assume it cleanly boots from the card now?

totally awesome

8
Archived porting threads / Re: First 7D alpha released!
« on: October 16, 2012, 04:20:09 PM »
ok thanks i didn't have to do it on the 600d from my father in law so  i thought i was doing something wrong

9
Archived porting threads / Re: First 7D alpha released!
« on: October 16, 2012, 04:04:06 PM »
hello

thanks you all very much at first for keep on trying it.

i have a question every time when i set my 7d on of i have to reupdate the ML firmware from the card.
i'm i doing something wrong or ?

best regards sander

Pages: [1]