Headline news

Magic Lantern joins forces with Apertus to create THE ultimate open source camera, thanks to your help!

You can find our live webchat here: [email protected]

Author Topic: What camera are you running ML on?  (Read 43908 times)

nanomad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2917
  • All your websites are belong to us
What camera are you running ML on?
« on: November 02, 2012, 05:55:01 PM »
Simple title for a simple question.
Rules:
 - You can place more than one preference
 - I've included cameras that aren't released yet or that have a beta/alpha ML port
 - Max 3 prefs, if you have more write them below (I'll add them manually)
« Last Edit: November 02, 2012, 06:00:00 PM by a1ex »
EOS 1100D | EOS 650 (No, I didn't forget the D) | Ye Olde Canon EF Lenses ('87): 50 f/1.8 - 28 f/2.8 - 70-210 f/4 | EF-S 18-55 f/3.5-5.6 | Metz 36 AF-5

sam dig

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 5
What camera are you running ML on?
« Reply #1 on: November 02, 2012, 06:08:56 PM »
600d x2

Thanks guys!


eikerir

  • Contributor
  • Freshman
  • *****
  • Posts: 76
What camera are you running ML on?
« Reply #2 on: November 02, 2012, 06:12:00 PM »
same here, two 600D's

ozcancelik

  • Supporter
  • Freshman
  • *****
  • Posts: 61
What camera are you running ML on?
« Reply #3 on: November 02, 2012, 06:16:17 PM »
550D and 5D Classic for a while.

Indy

  • Developer
  • Member
  • *****
  • Posts: 105
What camera are you running ML on?
« Reply #4 on: November 02, 2012, 06:17:12 PM »
thanks Nanomad, but your forgot this one:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=11066156

Indy

HD Cam Team

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 14
What camera are you running ML on?
« Reply #5 on: November 02, 2012, 06:20:36 PM »
Hi, we mainly use:

5D Mark 3
5D Mark 2
7D

There are plans to use EOS-M in near future if it shows to be good enough in IQ (stills & movie), especially due to the compact size, very handy in many situations.

Thanks!
HD Cam Team
Web:
www.HDCamTeam.com | Twitter: @HDCamTeam | Facebook: HDCamTeam

vertigopix

  • Supporter
  • Member
  • *****
  • Posts: 169
  • 60D - EOS M
What camera are you running ML on?
« Reply #6 on: November 02, 2012, 06:24:49 PM »
60D

 :)

tsilliker

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
What camera are you running ML on?
« Reply #7 on: November 02, 2012, 06:25:13 PM »
Lots of us still using 550D/T2i.

lovell

  • Supporter
  • Just arrived
  • *****
  • Posts: 1
What camera are you running ML on?
« Reply #8 on: November 02, 2012, 06:27:58 PM »
On a 5DM2 and 550D

Dolenc

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 4
What camera are you running ML on?
« Reply #9 on: November 02, 2012, 06:39:33 PM »
Here it is. My first post. :)
I just bought a second hand 600D.
It's a nice camera but with ML installed I can think of nothing even close to Canon DSLRs.

domonic

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
What camera are you running ML on?
« Reply #10 on: November 02, 2012, 06:43:03 PM »
550D at the moment, and will buy 5DMK3 if HDMI out (Canon or ML future release) can boost detail.
Keep up the good work! Thanks for everything to date!

Kromofone

  • Contributor
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 42
What camera are you running ML on?
« Reply #11 on: November 02, 2012, 06:50:43 PM »
600D and yesterday bought 7D. Still learning, how the 7d functions work n little thingies n stuff.
 ;D
Canon EOS 50D, Helios 44-2, Helios 44M-4, Mir-1B, Zenit 12XP

scrivoluce

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 5
What camera are you running ML on?
« Reply #12 on: November 02, 2012, 06:58:28 PM »
600d + 60d + mark II.

Thanks guys

Djo Nico

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 4
What camera are you running ML on?
« Reply #13 on: November 02, 2012, 07:20:24 PM »
Hi,


600D


 :)


javapop

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 30
What camera are you running ML on?
« Reply #14 on: November 02, 2012, 07:39:21 PM »
t2i for the past year 1/2 LOVE IT!!

PhotogMike

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 4
What camera are you running ML on?
« Reply #15 on: November 02, 2012, 07:40:18 PM »
5D Mark ii & 550D
-Michael

Kathode-Ray

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 14
What camera are you running ML on?
« Reply #16 on: November 02, 2012, 07:59:52 PM »
Currently 60D, absolutely a great camera for video!

Thinking about upgrading to FF in the future, 5DIII or 6D.

Ray
6D | M | EF-M 18-55 | T 24-70 2.8 VC | EF 24-105 | EF 70-200 4.0 IS | SY 14 2.8 | EF 50 1.4 | Σ 85 1.4 | Metz 58 AF-2 | Røde Videomic Pro | Magic Lantern

Kabuto1138

  • Freshman
  • **
  • Posts: 84
What camera are you running ML on?
« Reply #17 on: November 02, 2012, 08:03:42 PM »
I got a mark II, but I'm thinking on buying a GH2 or a GH3 depending on what the final GH3 image looks like OR I might buy another CANON if the geniuses of ML can cook better bit rates. 

That's whats really important to me right now, getting better bitrates, all other cameras seem to have better bitrates than CANON cameras.  Not to mention the Black Magic Camera being just 3k.

But if High bitrates are a reality soon I rather get another CANON, then I can use it as a Second or B camera on shoots with my Mark II and match the look in post easier than with another brand.

Stedda

  • Supporter
  • Senior
  • *****
  • Posts: 477
What camera are you running ML on?
« Reply #18 on: November 02, 2012, 08:54:59 PM »
7D
5Dc
550D
5D Mark III -- 7D   SOLD -- EOS M 22mm 18-55mm STM -- Fuji X-T1 18-55 F2.8-F4 & 35 F1.4
Canon Glass   100L F2.8 IS -- 70-200L F4 -- 135L F2 -- 85 F1.8 -- 17-40L --  40 F2.8 -- 35 F2 IS  Sigma Glass  120-300 F2.8 OS -- 50 F1.4 -- 85 F1.4  Tamron Glass   24-70 2.8 VC   600EX-RT X3

1%

  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5933
  • 600D/6D/50D/EOSM/7D
What camera are you running ML on?
« Reply #19 on: November 02, 2012, 08:55:56 PM »
GH2 is upscaled 720P. Gh3 might be better or BMCC for sure.

STELYA

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 23
What camera are you running ML on?
« Reply #20 on: November 02, 2012, 09:14:30 PM »
Have 550D, plan to byu 5D mk2 or mk3

AV Mercenary

  • Contributor
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 5
What camera are you running ML on?
« Reply #21 on: November 02, 2012, 10:32:14 PM »
Loving it on the 60D maybe I'll buy a 5DMK2 or 6D. Though Sony's cameras are looking pretty PHAT right now!
Anthony Verderosa
Visual Effects Artist/Cinematographer
www.avmercenary.com

mojo

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 8
What camera are you running ML on?
« Reply #22 on: November 03, 2012, 12:39:24 AM »
our team uses 5dm3, 5dm2, 550d & two 600d

possibly in future...
6d as a cheaper alternative to 5dm3
eos-m as a lighter weight gluidecam alternative to 550d/600d

keep up the great work!  :)

timoby2k

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
What camera are you running ML on?
« Reply #23 on: November 03, 2012, 01:50:37 AM »
the 550 d is still the best "bang for the buck" in my book,.  and with magic lantern being able to have hdr and timelapse built in its a no brainer..   great work..  ;)

swopiv

  • Supporter
  • New to the forum
  • *****
  • Posts: 4
What camera are you running ML on?
« Reply #24 on: November 03, 2012, 02:20:10 AM »
I'm running ML on a 550D. If I was going for a second Canon cam, it would probably be 600D (for the articulating screen and 3x crop). Third choice would be 5D3, but at that price point I would be leaning more toward BMCC.