Author Topic: Magic Lantern T6  (Read 968 times)

odell_matt

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Magic Lantern T6
« on: September 09, 2017, 01:52:12 AM »
I have a 1300D T6 and i have installed ML on it but I cant open the ML menu because the trash button is integrated with other functions. So when I am on the live view mode if I click the trash button it does a different function and doesn't open the menu. Does anybody know a work around or have any suggestion for using ML on a 1300D T6 or if its even possible.


Walter Schulz

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5760
Re: Magic Lantern T6
« Reply #1 on: September 09, 2017, 02:25:39 PM »
? According to 1300D thread devs are using QEMU and existing ML code is not intended to run on real cameras.
http://www.magiclantern.fm/forum/index.php?topic=17969.0

a1ex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10444
  • 5D Mark Free
Re: Magic Lantern T6
« Reply #2 on: September 09, 2017, 04:46:45 PM »
Where did you download it? There are no repositories linked in the 1300D thread...

odell_matt

  • New to the forum
  • *
  • Posts: 3
Re: Magic Lantern T6
« Reply #3 on: September 11, 2017, 02:27:03 PM »
So i tried using a ML build for an older camera, just to see if it would work. I used a dumper for my camera that i got from another forum. So i didnt know if it would even work with my camera, i was just wondering if there is any possible way to get it to work considering i don't have and independent trash button.

a1ex

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10444
  • 5D Mark Free
Re: Magic Lantern T6
« Reply #4 on: September 12, 2017, 12:46:48 AM »
The easiest way - that will actually work - is to follow this walkthrough:

http://www.magiclantern.fm/forum/index.php?topic=15895.msg185103#msg185103