Author Topic: Can't Get Magic Lantern To Work on EOS M  (Read 981 times)

mahadragon

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Can't Get Magic Lantern To Work on EOS M
« on: January 14, 2017, 10:54:49 AM »
Hello, I tried to do a Search for Canon EOS M, but unfortunately I got a message saying that search terms must have at least 2 letters, kind of hard to search for "M" with only 1 letter.

Have some questions, the instructions say to place all files into the root directory. I see the "ML" folder and inside of that folder there is a boatload of other folders and files. Am I supposed to move every single file out of the folders and put everything into the root folder?

I managed to update my EOS M firmware to the right one 2.0.2 and I installed Magic Lantern. It said it installed correctly and to restart the camera. So I turn it off, then turn it back on again. I press "Delete" button and nothing happens. I have re-installed Magic Lantern at least 4 times now. What am I doing wrong?

Audionut

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3454
  • Blunt and to the point
Re: Can't Get Magic Lantern To Work on EOS M
« Reply #1 on: January 15, 2017, 01:15:39 AM »
the instructions say to place all files into the root directory.

maxotics

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 529
Re: Can't Get Magic Lantern To Work on EOS M
« Reply #2 on: January 15, 2017, 01:33:36 AM »
Did you tap the screen with two fingers simultaneously so you see the ML splash screen?  Then after that, press the menu key?